Onze advocaten

Mr. Ing. J.G. van Ek 

Heeft van 1990 tot 1994 technische natuurkunde gestudeerd aan de HTS te Heerlen. Na het behalen van de ing-titel is mr. Van Ek in 1994 begonnen met een rechtenstudie aan de Universiteit Maastricht. Na het behalen van de bul in 1998 trad mr. Van Ek in dienst bij het kantoor van mr. E. Prickartz te Heerlen. In 2001 werd hij beëdigd als advocaat. In 2006 heeft mr. Van Ek het kantoor overgenomen van mr. Prickartz. Mr. Van Ek biedt cliënten rechtsbijstand op het gebied van familierechtelijke en bestuursrechtelijke zaken. Mr. van Ek heeft bijzonder veel ervaring met jeugdzaken in de breedste zin van het woord: uithuisplaatsingen, ondertoezichtstellingen en jeugdstrafzaken. In jeugdzaken treedt mr. van Ek zowel voor ouders als ook voor kinderen op. Daarnaast voert mr. Van Ek een algemene praktijk en staat hij cliënten ook bij in civiele zaken, strafzaken en zaken betreffende sociale zekerheid (uitkeringen en subsidies). Mr. van Ek voert vaak met succes procedures tegen het UWV en tegen diverse gemeentelijke sociale diensten. Sinds maart 2016 is mr. Van Ek lid van het College van Afgevaardigden van de Orde van Advocaten. Zowel prive als ook zakelijk is mr. Van Ek bij voorkeur op de motor onderweg.

Mr. R.W.C. Vranken

Studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Maastricht, waar zij in 2005 afstudeerde. Zij werkte eerst een jaar als juridisch medewerkster en werd vervolgens in 2006 beëdigd als advocaat. Na te hebben gewerkt bij een middelgroot kantoor in Maastricht en Heerlen, startte mr. Vranken in 2011 een eigen kantoor in Heerlen.  Mr. Vranken heeft een ruime ervaring met het personen- en familierecht. Denk daarbij onder meer aan zaken betreffende het beëindigen van het huwelijk of samenleving, omgang en alimentatie, maar ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen. Verder staat mr. Vranken cliënten bij in civiele zaken, waaronder huurzaken, en in zaken betreffende uitkeringen.

Mr. B.H.S. Brinkman

Is als advocaat beëdigd op 24 augustus 2005. Op 3 november 2006 werd mr. Brinkman in de civielrechtelijke pleitwedstrijden op de rechtbank te Maastricht tot winnaar uitgeroepen. Na jarenlang op hoog niveau gevoetbalt te hebben(veldvoetbalk en zaalvoetbal) in zowel Duitsland als Nederland heeft mr. Brinkman een passie ontwikkeld voor hardlopen. Van kleine afstanden zoals de parelloop te Brunssum (10 km) tot de meer uitdagendere heideloop te Landgraaf (16 km) en de halve marathon van Meerssen en Ell: mr. Brinkman houdt op deze wijze zijn conditie op topniveau. Motto: een gezonde geest hoort in een gezond lichaam. Mr. Brinkman is te typeren als een teamspeler, die altijd tot het uiterste zal gaan om een resultaat te behalen.

Mr. R.G.P. Voragen

Is sinds 1 juli jl. toegetreden tot het kantoor. Er volgt nog een uitgebreidere biografie van mr. Voragen.